yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 91 سلام افزونه سیستم آمارگیری فارسی Celta Webtraffic با آدرس http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/529-statisticjoomla25.html که در سایت جومینا ارائه شده، پس از نصب و راه اندازی در صفحه نمایش سایت مانند تصویر زیر نمایش داده می شه چکار باید کرد؟ ***همچنین اگر ما این افزونه رو به صورت زبان اصلی استفاده کنیم کسی بلد هست این رو RTL کنه؟*** با تشکر از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام این مشکل رو روی هاست هم دارید یا فقط روی لوکال با زمپ این ارور دیده میشه؟ من روی لوکال با ومپ امتحان کردم هیچ اروری نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید برای لوکال از WampServer2.0c استفاده کنید لینک دانلود: http://localhostr.com/download/so9jaqH/WampServer2.0c_tr.rar موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 91 سلام این مشکل رو روی هاست هم دارید یا فقط روی لوکال با زمپ این ارور دیده میشه؟ من روی لوکال با ومپ امتحان کردم هیچ اروری نداد مشکل روی ومپ سرور هست ، فعلا از هاست مناسبی ندارم و روی هاست امتحانش نکردم. با تشکر از دوستان ، مشکل حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، برای به نتیجه رسیدن تاپیک لطفا راه حل را بگید چه بوده تا در آینده اگر کسی مشکل داشت بتونه حلش کنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، برای به نتیجه رسیدن تاپیک لطفا راه حل را بگید چه بوده تا در آینده اگر کسی مشکل داشت بتونه حلش کنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): باشه دوست عزیز این مشکل در پاسخ یکی از اعضای انجمن به نام فرحزادیان با نصب نرم افزار ومپ سرور معرفی شده توسط فرحزادیان حل شد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر