یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان خواهشا یه نفر کمکم کنه منوهای سایتم بعد از این که چن تاشونو پاک کردم بهم ریخت هم اندازه کل منو و هم چینش اونها البته من دوباره چیدم اما زیر دو زیر منو ای که دارم میاد به عنوان منو اصلی و خواهشا بگین چه جوری منوها رو چپ چین کنم آخه قراره انگلیسی بشه :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در شهریور 91 لطفا دمو بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 دمو سایت دوستان من دموشو گذاشتممممممم کسی نیس؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام من دیدم منوها که چپ بودن و مشکلی نداشتن در مورد زیر منو هم در ماژول منو نمایش دائمی زیر منوها فعاله؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز ممنون غیر فعال بود درست شد دیروز :sخیلی صبر کردم آخر سر دوباره خودم دست به کار شدم به ذهنم رسید که منوهارو چینششو از بالا به پایین عوض کنم و یه مشکل بزرگتر اینکه تو صفحه اصلی تو ماژل نظر سنجی چه جوری اون دکمه های رای و نتایج رو انگلیسی کنم توی تمام فایللای پی اچ پی ماژولا و کامپوننتا و سی اس اس سایت دنبالش گشتم ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 شما چطوری سایت رو دو زبانه کردید؟ برای تغییر متن اون دکمه ها باید فایل زبان رو ویرایش کنید نه سی اس اس و .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر