sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من اسکریپت phpBB3_v3.0.5_persian را نصب کردم رمز مدیرت را فراموش کردم چطوری از سی پنل بازیابی کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 وارد phpmyadmin بشوید جدول phpbb_users حساب کاربری خودتون را پیداش کنید دکمه Edit را بزنید کنار user_password تابعش را MD5 بزنید و رمز جدید را کنارش بزنید دکمه GO را بزنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 91 دقیقا همین کار را کردم که بعد از زدن go رمز وارد شده تبدیل شده به شکل e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e ولی باز هم میگه اشتباه است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میبایست درست عمل کنه چون کد گذاری ان فروم ساز mp5 هست یک بار دیگه نجام بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarenoco 2 ارسال شده در بهمن 92 میتونید کد به جای رمز قرار بدید به همون صورت که هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 میتونید کد به جای رمز قرار بدید به همون صورت که هست درود بر شما با سپاس از پاسخ شما خواهشمندم پیش از پاسخ به پرسش ها، هنگامه ی (تاریخ) topic ها و post ها را بررسی نمایید. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر