alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و احترام اساتید گرامی لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتوان ستون سمت راست (right) قالب تابناک هزاره ( اون ستون یادداشت منظورمه که سمت راست ستون مطلب واقع شده) را حذف کرد و ترجیها کمی قالب چپ را پهنتر کرد با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام باید از طریق index.php دایو مروطه رو حذف و از طریق css پهن و زیبا سازی رو انجام بدین زندگیتان سپید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و احترام جناب شمسی عزیز ممنون از لطف شما ، متاسفانه چون برنامه نویسی بلد نیستم فکر میکنم کار خودم نباشد در هر صورت ممنون با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام برای اینکار باید حداقل css در حد متوسط بلد باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 جناب شمسی عزیز یک راهنمایی بفرمایید که چون بنده یک قالب مثل همین تابناک هزاره البته بدون موقعیت right و یک موقعیت ads همین تابناک برای تبلیغات بنری 120*240میخواهم شما توصیه ای ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام همونطور که بالا هم عرض کردم " باید حداقل css در حد متوسط بلد باشید" یا اینکه بدی یکی براتون انجام بده و یا از قالب دیگی استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر