shamir 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و خسته نباشید قالب من با اینترنت اکسپلورر 9 مشکلی نداره و در حالت عادی درست باز میشه ولی در حالت compatibility view منوش بهم میریزه و همه چیز که گوشه هاش گرد است تیز میشه یه فایل ie7.css داره قالبم این را پیوست میکنم لطفا راهنمایی کنین چه کدی و تغییراتی بدم که بهم نریزد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ورژن 2.5 است ادرس سایت: www.zeronet.ir محتوای ie7.css را ازلینک زیر دانلود کنید: * Copyright © 2008-2012 ZooTemplate. All Rights Reserved. * @license - Copyrighted Commercial Software * Author: ZooTemplate * Websites: http://www.zootemplate.com -------------------------------------------------------------------------*/ #zt-search .search .inputbox{ width:160px; height:22px; float:left; } #zt-search .search .button{ float: right; height: 25px; margin: 3px 0 0; width: 25px; border:0; } #menusys_mega .subwraptop { direction: ltr; } body.rtl #menusys_mega li a{ position: static; } body.rtl #menusys_mega .menusub_mega { float:right; } #menusys_mega .megacol ul li { width:100%; float: right; line-height:30px; } body.rtl #zt-breadcrumbs .breadcrumbs{ margin:0 0 0 5px; float:right; } body.rtl #zt-breadcrumbs .breadcrums-icon { float:right; background: url("../images/zt-jorda-bg-home-icon.png") no-repeat left 50%; padding:0px 0px 0px 20px; margin:0px 0px 0px 5px; } #menusys_mega .megacol ul li a{ padding:1px; line-height:30px; } body.rtl #menusys_mega .mega-group span.has-image, body.rtl #menusys_mega .mega-group span.no-image, body.rtl #menusys_mega .menusub_mega h3{ float:right; width:100%; } /*headline*/ #zt-container-left #zt-component .zt-headline-inner, #zt-container-right #zt-component .zt-headline-inner{ width:630px; } #zt-container-full #zt-component .zt-headline-inner{ width:919px; } #zt-container #zt-component .zt-headline-inner{ width:495px; } .zt-headline-inner{ width:283px; } .zt-headline-new-bot{ float:left; } #zt-slideshow .jdSlideshow a.right, #zt-slideshow .jdSlideshow a.left { top: 325px; } body.rtl #zt-logo-outer{ float:right; } body.rtl #zt-slideshow .jdSlideshow a.right, body.rtl #zt-slideshow .jdSlideshow a.left { top: 270px; } #zt-newdishes-inner{ margin:20px 0px 0px 0px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما وقتی داری سایت طراحی میکنی باید کلا فکر کردن به IE رو فراموش کنی!!! :D:D درضمن خیلی از قالب ها با IE مشکل دارند مخصوصا نسخه 6 و 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در مرداد 91 درسته حرف شما ولی این موضوع هم هست که هنوز خیلی ها از ie استفاده میکنند پس نمیشه نادیده گرفتش قالبم با نسخه 9 مشکلی نداره با قبلیاشه اونم فقط منوش رفته راست نمیدونم چه کدی بزارم درست شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز قبلا در مورد رفع اشکالات ie مقاله نسبتا کاملی در تالار قرار دادم میتونید از اون استفاده در بخش مقالات تیم جومینا زندگیتن سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در مرداد 91 مقاله کلیه من می خوام بدونم باید چه کدی باید اضافه کنم بیاد سر جاش کدشو نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز چرا طلبکارنه؟ باهم به از اینها باشیم... شما مقاله رو مطالعه فرمایید مشکل حل خوهد شد. @ باید css بلد باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من css درست نمیدونم برای همین گفتم اگه راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز متسفانه این کار وقت گیری هست و من هم این وقت رو در حال حاظر ندارم... منتظر باشید اگه دوستامون وقت داشتند این کار رو براتون انجام خواهند داد. @ بهتر کمی در بارهcss مطاله کنید سخت نیست یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما وقتی داری سایت طراحی میکنی باید کلا فکر کردن به IE رو فراموش کنی!!! :D:D درضمن خیلی از قالب ها با IE مشکل دارند مخصوصا نسخه 6 و 7 طراح خوب و به طراحی میگن که بتونه قالبشو با همه ی مرورگرا ست کن! با سلام و خسته نباشید قالب من با اینترنت اکسپلورر 9 مشکلی نداره و در حالت عادی درست باز میشه ولی در حالت compatibility view منوش بهم میریزه و همه چیز که گوشه هاش گرد است تیز میشه یه فایل ie7.css داره قالبم این را پیوست میکنم لطفا راهنمایی کنین چه کدی و تغییراتی بدم که بهم نریزد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ورژن 2.5 است ادرس سایت: www.zeronet.ir محتوای ie7.css را ازلینک زیر دانلود کنید: * Copyright © 2008-2012 ZooTemplate. All Rights Reserved. * @license - Copyrighted Commercial Software * Author: ZooTemplate * Websites: http://www.zootemplate.com -------------------------------------------------------------------------*/ #zt-search .search .inputbox{ width:160px; height:22px; float:left; } #zt-search .search .button{ float: right; height: 25px; margin: 3px 0 0; width: 25px; border:0; } #menusys_mega .subwraptop { direction: ltr; } body.rtl #menusys_mega li a{ position: static; } body.rtl #menusys_mega .menusub_mega { float:right; } #menusys_mega .megacol ul li { width:100%; float: right; line-height:30px; } body.rtl #zt-breadcrumbs .breadcrumbs{ margin:0 0 0 5px; float:right; } body.rtl #zt-breadcrumbs .breadcrums-icon { float:right; background: url("../images/zt-jorda-bg-home-icon.png") no-repeat left 50%; padding:0px 0px 0px 20px; margin:0px 0px 0px 5px; } #menusys_mega .megacol ul li a{ padding:1px; line-height:30px; } body.rtl #menusys_mega .mega-group span.has-image, body.rtl #menusys_mega .mega-group span.no-image, body.rtl #menusys_mega .menusub_mega h3{ float:right; width:100%; } /*headline*/ #zt-container-left #zt-component .zt-headline-inner, #zt-container-right #zt-component .zt-headline-inner{ width:630px; } #zt-container-full #zt-component .zt-headline-inner{ width:919px; } #zt-container #zt-component .zt-headline-inner{ width:495px; } .zt-headline-inner{ width:283px; } .zt-headline-new-bot{ float:left; } #zt-slideshow .jdSlideshow a.right, #zt-slideshow .jdSlideshow a.left { top: 325px; } body.rtl #zt-logo-outer{ float:right; } body.rtl #zt-slideshow .jdSlideshow a.right, body.rtl #zt-slideshow .jdSlideshow a.left { top: 270px; } #zt-newdishes-inner{ margin:20px 0px 0px 0px; } دوست عزیز compatibility view برای زمانی که قالب شما با اینترنت اکسپلورر مشکل داره (مثه پرتال های دانشگاه آزاد که منوش باز نمیشه) در حالت عادی نیازی نیست که دکمه compatibility view رو بزنید! خیلی از قالب ها در حالت compatibility view بهم می ریزن! جای نگرانی هم نداره چون در حالت عادی compatibility view فعال نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر