web developer 3 ارسال شده در مرداد 91 درود بعد از نصب و راه اندازی گوگل وب مستر دیدم 12 صفحه 404 دارم. با استفاده از مدیریت ارجاعات به صفحه اول ریدایرکت کردم اما زیاد جالب به نظر نمیاد این کار. از شما بزرگواران میخواهم افزونه ای جهت مدیریت صفحات 404 معرفی نمایید. جستجو کردم چند تا از محبوب ترین ها را پیدا کردم : Qlue Custom 404 Error 404 آیا کسی از این افزونه ها استفاده کرده ؟ ممنون میشوم تجربیات خود را بیان کنید. ------- سوال دیگر این هست که آیا میتوان بدون افزونه صفحه ای با امکانات زیر ساخت و با کمک Htaccess ریدایرکت کرد ؟ خواسته من برای صفحه 404 سفارشی : نمایش اخبار جدید نمایش مطالب پر بازدید نمایش ماژول جستجو نمایش نقشه سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما هم میتونید صبر کنید تا صفحات دوباره ایندکس شوند یا اینکه اگر صفحه 404 دارید اون صفحات رو سفارشی سازی کنید و یا ریدارکت کنید کافیست در پست ها جستجو کنید به تازگی در مورد ریدایرکت کردن صفحات 404 بحث شده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در شهریور 91 درود جستجو کردم چیزی ندیدم. شما از افزونه خاصی استفاده می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام خود جوملا افزونه ای به نام ارجاعات به طور پیشفرض داره که می تونید صفحات 404 سایتتون رو ریدارکت کنید. اون افزونه خودش صفحات 404 را خدوکار شناسایی میکنه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در شهریور 91 sسلام در این مورد در صفحه زیر بحث کامل شده است: http://forum.joomina.ir/thread-160.html اما در این روش ها بنده این روش رو بیشتر از بقیه می پسندم: بهترین روش انتقال صفحه ۴۰۴ به صفحه دیگری است که از طریق زیر هم امکان داره: از مسیر زیر فایل error.php را باز کنید. کد: public_html/templates/system/error.php سپس بعد از کد زیر را که اکثرا تو خط 13 قرارداره حذف یا غیر فعال کنید. کد: defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); واسه غیر فعال کردن دوتا // ابتدای کد قرار بدین مثل کد زیر کد: // defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); بعد از حذف یا غیر فعال کردن کد زیر رو قرار بدین کد: header("Location: http://www.yoursitename.com/index.php"); exit; شما می توانید بجای صفحه index.php از صفحه های دیگر یا صفحه های استاتیک که خودتون ساختین استفاده کنید. به نقل از sesharifian با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در مورد defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); فکر نکنم بودنش مزاحمتی ایجاد کنه ولی حذف این خط و یا کامنت کردنش توصیه نمیشه چون به نوعی یه کد امنیتی محسوب میشه در مورد صفحات 404 میتونید تاپیک زیر را هم ببینید http://forum.joomina.ir/thread-15609.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بدون حذف defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); میشه ریدارکت رو انجام داد // فکر نکنم مشکی باشه - تست کردین ؟ مشکلی داشت ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر