rahnamaei 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من قالب عید فطر رو نصب کردم ولی منو های آن شبیه شکل زیر نیست من حتی کلاس ماژول آن را روی art-vmenu قرار داده ام با این حال بازهم شبیه عکس زیر نیست [/img] برای سایت من این شکلی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام متسفانه من این قالب رو ندارم و امکانش هم نیست دانلود و تست کنم دمو بدبد تا بگم کلاس رو چی بزاردی زندگیتان سپید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست گلم بنده قالب رو دانلود و بررسی کردم شما از joomina-vmenu استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahnamaei 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون مشکلم حل شد فقط یک سوال : من از کجا باید کلاس ماژول قالب های مختلف را پیدا کنم؟ یعنی شما از کجا فهمیدید که کلاس ماژول آن joomina-vmenu هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام معمولا طراح میگه نگه از کدها میشه پیداش کرد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armiya 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام بر دوستان من قالب فطر رو به صورت آزمایشی نصب کردم ولی هیچ کدوم از منوها، نه در بالا و در سمت راست، لود نمیشن.همه گزینه ها رو هم به قالب انتساب دادم. از اساتید ممنون میشم راهنماییم کنن. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما یعنی ماژول به موقعیت اختصاص میدید ولی ماژول منو بالا نمیاد؟ 1 واکنش ها : armiya نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armiya 0 ارسال شده در شهریور 92 میشه بگین دقیقا از کدوم قسمت باید موقعیت اختصاص بدم؟ من هر کاری کردم نشد ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armiya 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) خوشبختانه مشکل حل شد.... فقط یه سوال دیگه..... آیا امکان کشویی کردن منوهای قالب بدون نیاز به افزودن ماژول های مشابه هست؟ ویرایش شده شهریور 92 توسط armiya نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام شدنش که میشه منتهی باید به CSS تسلط داشته باشید . میتونید از پلاگین زیر که قبلا" اونو معرفی کردم استفاده کنید http://forum.joomina.ir/topic/15894-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D8%A8%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D9%88%D9%87%D8%A7-smooth-menumatic-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25/ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : armiya نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر