rw280s 0 ارسال شده در مرداد 91 درود. من میخوام یک پلاگین بر روی سایتم نصب کنم اما این ارور مرتبا میاد -در مورد مشکل سرچ کردم ولی رفع نشده- JFTP::mkdir: Bad response JFTP::chmod: Bad response JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل کارهای زیر را انجام داده ام ولی رفع نشده: 1- تنظیمات ftp را دوباره چک کردم و حتی چندین FTP account جدید هم ساخته ام 2- دسترسی کلیه فایلها را بر روی 777 قرار دادم( configuration.php و شاخه های tmp و log) -با برنامه CuteFTp و با همین اکانتها به راحتی فایلها به سرور انتقال پیدا میکنه! مسئله دیگه ای که جالبه اینه که پس از اعمال تغییرات در قسمت "تنظیمات اصلی" پیغام "جزئیات تنظیمات اصلی به روز رسانی گردید." دیده میشه، ولی وقتی به تنظیمات اصلی برمیگردم تغییرات اعمال نشده!!! (این تغییرات را بر روی configuration.php مستقیما اعمال می کنم) با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 ftp را غیرفعال کنید ببینید باز هم خطا میده!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر