مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه جومینــــــایی های عزیز در این تاپیک با کامپوننتی آشنا خواهید شد به نام Price List بوسیله این افزونه میتوانید لیستی از آیتمهای مورد نظر خود را به همراه توضیحات و قیمت نمایش دهید این افزونه برای سایتهایی که قصد نمایش تعرفه های خود را دارند حالا در هر زمینه ای میتونه مناسب باشه این افزونه لینک دمو ندارد و به همین منظور تعدادی اسکرین شات تهیه کردم به دلیل اینکه حجم و تعداد تصاویر کمی بالاست و برای جلوگیری از سنگین شدن تاپیک لینک دانلود اسکرین شاتها را قرار میدهم لینک معرفی افزونه در سایت رسمی جوملا لینک دانلود اسکرین شاتها لینک دانلود از سایت سازنده لینک دانلود از سرور جومینــــــا برای جوملا :25::cj: موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): 3 واکنش ها : tobasms، amin912 و ali09366 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paitakht_pc 3 ارسال شده در مرداد 92 فکر کنم اگه زحمت میکشیدین فارسیش میکردین خیلی بهتر بود 1 واکنش ها : hatami1372 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام فکر کنم نسخه فارسیش موجود باشه یه جستجو بکنید موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوستان عزیز ، لطف کنید قوانین مخصوص این بخش از تالار را مطالعه فرمایید ! در این بخش از تالار ، سوال و جواب ، طرح مشکلات و قرار دادن افزونه فارسی شده ممنوع میباشد ! تاپیک بسته شد ! موفق و پیروز باشید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر