alihz2006 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام من از قالب yougrids استفاده می کنم . می خوام تیتر ماژول ها عین قالب هایی که با آرتیستر طراحی می شن زیبا رنگی و سه بعدی بشن لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم و چه فایلی و کدوم قسمتش باید ویرایش بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام لطفا دموی انلاین بگذارید تا کدها بررسی بشه در مورد شکلی هم که می خواید تیترها به اون تغییر کنن لطف کنید یک عکس یا نمونه بگذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در مرداد 91 با تشکر می خوام از این حالت که تو لینک زیر هست www.itdzanjan.x10.bz به این حالت تغییر کنه www.itz.co.nf یعنی می خوام هم اون نقطه چین ها حذف شه هم اطراف ماژول ها border بیاد هم اینکه پس زمینه تیتر ماژولها عکس باشه که با طول ماژول هم تغییر بکنه و یه سوال دیگه اینکه قالبی داریم که فایلی مربوط به ویرایش صفحه آفلاین یا همون صفحه ای که موقع غیر فعال شدن سایت نام کاربری می پرسه توش نیست . من اگه بخوام این صفحه رو ویرایش کنم یعنی عکس بزارم یا فونتشو عوض کنم چیکار باید بکنم قالبی که می گم با آرتیستر طراحی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام مجدد ببنید برای اینکه دور ماژول ها کادر بیاد و هر ماژول از ماژول بعدی خودش مجزا بشه نیاز به کدنویسی هستش اما برای تغییر تیتر قالب می تونید عکس موردنظرتون رو برای تگ modultable h3 در سی اس اس قالبتون بارگذاری کنید متاسفانه ادرس اول بالا نمیاد تا درست راهنمایی کنم در مورد سئوال آخر هم لطف کنید طبق قوانین سئوال جدید رو تاپیک جدید بپرسید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر