S_M_J_2007 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان کسی میتونه زحمت فارسی کردن این کامپوننت رو بکشه تو نت خیلی گشتم ولی متاسفانه پیدا نکردم پیشا پیش تشکر لینک افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 فایل قابل دانلود نبود اگر مدیران محترم تشخصی به ترجمه بدن بنده ترجمه میکنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من از اپلود کردن فایل در جاهای مختلف خود داری کنید و فقط از اپلود سنتر جومینا اسفاده کنید بعد که اپلود کردین لینکه دانلود را برای من پ.خ کنید و اسم و مشخصات کامل افزونه را بدین من تزجمش میکنم و به انجمن جومینا هدیه می کنم :002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم این افزونه تجاری هست و انتشارش مغایر با قوانین جومینا ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
S_M_J_2007 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام مجدد دوست عزیز من می دونم این کامپوننت تجاری راستیتش چند فقط پیش از یه سایت که یادم نمیاد کجا بود خریدمش و بعد بعلت مشغله زیاد و فصل امتحانات دیگه نرسیدم جکش کنم حالا که نگاه می کنم میبینم که فارسی نداره اگر کسی فقط فایل فارسیش رو برام بفرسته خیلی خیلی ممنونش می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر