b_74 1 ارسال شده در مرداد 91 [align=center]با سلام دوستان من میخوام که یه مطلبی که تیکه نمایش در صفحه نخست اونو زدم در پایین اسلاید شو سایتم ببینم و هر کاری میکنم اون مطلب تو صفحه نخست نمیاد . ممنون میشم دوستان کمک کنند . دمو[/align] قالب استفاده شده هم ZETES می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما باید منوی صفحه نخست در سایتت رو از نوع مطالب> صفحه نخست و همچنین بصورت پیشفرض قرار بدی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b_74 1 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما باید منوی صفحه نخست در سایتت رو از نوع مطالب> صفحه نخست و همچنین بصورت پیشفرض قرار بدی یا علی سلام من از مدیریت منو : صفحه نخست رو از نوع مطالب > صفحه اصلی و همه چیو بصورت پیشفرض قرار دادم ولی بازهم مطالبم در صفحه اصلی نمایش داده نشد . چیکار کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز مطمئن هستید که قالب موقعیت محتوی رو داره؟ با قالب دیگه تست کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
b_74 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز مطمئن هستید که قالب موقعیت محتوی رو داره؟ با قالب دیگه تست کنید. موفق باشید سلام ممنون از راهنمایی شما . با قالب دیگه ای تست کردم و مطالب رو نشون داد ، چه جوری میتونم با قالب ZETES این موقعیت رو ایجاد کنم ؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 اگه با کد نویسی آشنایی نداشته باشید کار سختیه. شما یک قالب دیگه بگیرید . از اون استفاده کنند. یا اصلا خیلی راحت میتونید یک قالب مثل قالب مورد نظرتون بسازید که هم بتونید مطلب ارسال کنید و هم ... اون قالب بجز پس زمینه و اسلاید شوء دیگر چیزی ندارد. موفق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر