9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام به دوستان عزیز نماز و روزه ها قبول باشه انشاالله من پلاگینی رو که عکسش رو میبینید نصب دارم گزینه های زیادی داره من میخواستم به این گزینه ها سایت کلوب رو اظافه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگر تکمیل شده این پلاگین که کلوب هم داشته باشه رو معرفی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 سلام!!این کد اشتراک گذاری در کلوب است..با کمی کد نویسی می تونید استفاده کنید!! rel="nofollow" target="_blank"> اگر هم به این شکل آماده میخواهید از این افزونه استفاده کنید که هم 1.5 هست و هم 2.5 http://www.darhayebaz.com/dl/mod_itpsocialbuttons_j1.5_j2.5_UNZIP.zip با همین لینک می تونید نصل کنید مستقیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما باید در سورس پلاگین دستکاری کنید لینک یکی از گزینه ها رو پیدا کنید و با کلوب و آیکن کلوب عوض کنید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از راه نماییتون متاسفانه من کد نویسی و سورس بلد نیستم فایل AddToAny.php رو هم پیدا کردم اما توش اثری از لینکها نیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 لطفا افزونه رو قرار بدید تا براتون اضافه کنم در پیام خصوصی خبر بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 sلام ممنون این لینک برای جوملا از سایت سازنده http://www.tonystoolshed.com/joomla/AddToAny1.5.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز من که براتون یه نمونه افزونه اشتراک گذاری گذاشتم!!از اون افزونه استفاده می کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این پلاگین آدرس ها رو از سایت خودش برمیداشت موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز من که براتون یه نمونه افزونه اشتراک گذاری گذاشتم!!از اون افزونه استفاده می کردید بله ممنون از شما بابت لینکی که دادید اما این پلاگین خیلی شیکتر هست ضمن اینکه وبسایتهای خبری زیادی رو دیدم که ازش استفاده میکنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر