ali10sa91 11 ارسال شده در مرداد 91 با سلا م خدمت دوستان برای امروز یک قالب زیبا آماده کردم که امید است مورد پسند واقع شود از ویژگی های آن رنگ سبز ملایم در ظاهر قالب دارای 30 موقعیت قرار گیری می باشد که اگر موقعیتی پر نشود به صورت خودکار توسط موقعیت های دیگر پر میشود ظاهر قالب موقعیت های قالب دانلود قالب http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13452291441.zip در ضمن فراموش کردم بگم منوی بالا را در موقعیت user3 قرار دهید و برای اینکه منوها بصورت فهرست اصلی شبیه عکس نمایش داده بشه کلاس ماژول art-vmenu باشه . 1 واکنش ها : ecomp.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asrertebat 8 ارسال شده در مهر 91 سلام من نصب کردم روی جوملا 1.5 گیر داد که » خطا! نمیتواند فایل XML نصب را در بسته بیابد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به این دلیل که قالب مختص به جوملا 2.5 ارائه شده... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام این قالب برای جوملا 2.5 تهیه شده است! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلام وتشکر از قالبی که گذاشتید. تو عکسی که از ظاهر قالب گذاشتید توی یکی از قسمت ها نوشته شده متن دلخواه(بالای صفحه ).این قسمت تو کدام موقعیت هست.تو عکسی که از موقیت قالب بود نتونستم پیداش کنم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام مدیریت قالب ها » استایل ها » وارد تنظیمات قالب سبر شوید وقتی وارد شدید سمت چپ گزینه ای به نام Headline و Slogan داره از اونجا میشه تغیرشون داد در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 ممنون جناب میری آیا این امکان وجود داره که به جای این قسمت بنر یا اسلاید شو قرار بدم؟ و دوم اینکه وقتی آیتم های منوی اصلی از 4 تا بیشتر بشه منو به قسمت پایین می افته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام باید یک موقعیت تعریف کنید و در اون جا یک ماژول( حالا از هر نوع) منتشر کنید درباره منو هم باید دمو آنلاین (ادرس سایت) بدید تا دوستان بتونند شما رو راهنمایی کنند(پیشنهادم اینه که منو رو بصورت آبشاری و زیر هم کنید هم تعداد کمتر و هم زیباتر میشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 سلام باید یک موقعیت تعریف کنید و در اون جا یک ماژول( حالا از هر نوع) منتشر کنید درباره منو هم باید دمو آنلاین (ادرس سایت) بدید تا دوستان بتونند شما رو راهنمایی کنند(پیشنهادم اینه که منو رو بصورت آبشاری و زیر هم کنید هم تعداد کمتر و هم زیباتر میشه بدرود سلامموقیعت رو چه جوری تعریف کنم؟ دموی آنلاین ندارم ولی عکس گذاشتم سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام http://forum.joomina.ir/thread-14918.html آموزش های جامع و کاملی هم در انجمن های دیگه و هم در انجمن جومینا موجوده که نیازمند چندتا سرچ هست. خودتون زحمتش را بکشید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلا م خدمت دوستان برای امروز یک قالب زیبا آماده کردم که امید است مورد پسند واقع شود از ویژگی های آن رنگ سبز ملایم در ظاهر قالب دارای 30 موقعیت قرار گیری می باشد که اگر موقعیتی پر نشود به صورت خودکار توسط موقعیت های دیگر پر میشود ظاهر قالب موقعیت های قالب دانلود قالب http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13452291441.zip در ضمن فراموش کردم بگم منوی بالا را در موقعیت user3 قرار دهید و برای اینکه منوها بصورت فهرست اصلی شبیه عکس نمایش داده بشه کلاس ماژول art-vmenu باشه . سلام کلاس ماژول رو چه جوری به art-vmenu تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلام مجدد خدمت همه دوستان. توی توضیحاتی که دوستمون برای منوی این قالب گذاشتن نوشته بود که " منوی بالا را در موقعیت user3 قرار دهید و برای اینکه منوها بصورت فهرست اصلی شبیه عکس نمایش داده بشه کلاس ماژول art-vmenu باشه . " کل کاری که من کرده بودم این بود که. یک ماژول جدید از نوع منو ایجاد کردم موقعیت این ماژول رو user3 گذاشتم و از قسمت گزینه های پیشرفته کلاس ماژول رو art-vmenu گذاشتم. ولی باز هم منو مثل به صورتی که توی عکس اولی (اولین پست )هست نشد و در صورتی که پارامتر های اون اضافه بشه منو به خاطر اینکه جا نداره به قسمت پایین می افته. دموی آنلاین ندارم ولی یه عکس از این حالت می گذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام در مورد استفاده از کلاس ماژول میبایست ماژول را در موقعیتی به غیر از موقعیت user3 منتشر کنید مثلا" right یا left در مورد افزودن منوی جدید به منوی موقعیت user3 نیز باید مقدار padding و یا margin منوها کم شود تا فضای بیشتری برای قرار دادن منوها وجود داشته باشد از روی عکس نمیتوان راهنمایی کرد . میتونید موقتا سایتتون رو روی یک هاست رایگان قرار بدید و آدرس را اینجا بگذارید تا راهنماییتون کنیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلام و تشکر از همه دوستانی که سوالات من در مورد این قالب را جواب دادند. توی عکسی که از ظاهر ترجمه شده این قالب و ترجمه نشده این قالب وجود داره یک منوی vertical وجود داره آیا این افزونه هست یا امکانات خود قالب اگر از خود قالب هست چه جوری فعال کنم. یه عکس هم از هر ناحیه مورد نظر می گذارم که دورشو خط قرمز کشیدم.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام خیر ، افزونه ای استفاده نشده و از کلاس ماژول برای نمایش متفاوت ماژول استفاده میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh899 1 ارسال شده در دی 91 با سلام و تشکر میشه کامل بگید چه جوری چنین منویی درست کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام یک ماژول منو ایجاد کنید . در تنظیمات سمت چپ فیلدی قرار داره به نام پسوند کلاس ماژول که در آنجا کافیست عبارت art-vmenu را وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alkapon 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام یک ماژول منو ایجاد کنید . در تنظیمات سمت چپ فیلدی قرار داره به نام پسوند کلاس ماژول که در آنجا کافیست عبارت art-vmenu را وارد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): پس چرا من میخوام این قالب رو روی جوملای 2.5.11نصب کنم ایراد میگره که بسته نصبی را نمیتونه پیدا کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/282-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر