naladra 2 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به شما دوستان جومینایی عزیز من میخواستم نام کامپوننت ها رو در منو های مدیریت تغییر بدم مثلا میخوام نام کامپوننت آگهی را به تبلیغات تغییر بدم و همچنین کامپوننت انگلیسی نصب کردم میخوام نامش رو به فارسی تغییر بدم لطفا من را یاری کنید با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام باید نامشون رو در فایل زبان افزونه تغیر بدید. معمولا هم اولین خطها نام افزونه ست. با این حال باید در فایل Language افزونه / فایل زبان مورد نظر رو پیدا کرده و تغیرش بدید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مرداد 91 برای تغییر نام کامپوننت های خود هسته اصلی جوملا چه کار باید کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام از طریق دیتابیس می تونید این کار رو انجام دهید قبلا در انجمن توضیح دادم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در مرداد 91 امکانش هست لینک مطلب مربوطه را بدهید من جستجو کردم پیدا نکردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 http://forum.joomina.ir/thread-337-post-11224.html#pid11224 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر