alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و احترام دوستان گرامی من یک قالب 3 ستونه احتیاج دارم که ستون right آن باریک و فقط برای تبلیغات بنری باشد و ستون left کمی بزرگتر از ستونهای چپ و راست قالبهای 3 ستونه باشد با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 بهترنی نمونه برای این کار قالب تابناک هست ولی ۴ ستونه هست!اگر یکم css بلد باشید می تونید یه ستون رو حدف کنید!!البته من فبلا که اینجا فعال بودم نسخه سه ستونه اون رو با نام تابناک ۴ در جومینا منتشر کردم !یعنی حدود ۲ سال پیش!بعید می دونم باشه!ولی یک جست و جو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 دوست گرامی قالب تابناک خیلی خوبه اگر ستون سمت راست یا همون یادداشت را نداشت دقیقا همون چیزیه که میخواهم یعنی یه ستون نسبتا پهن و یه ستون باریک برای تبلیغات ، ولی متاسفانه با عدم انتشار ماژول در یکی از ستونها دقیقا همون ستونی را که میخواهم باقی بماند حذف میشود و به ستون مطالب اضافه میشود. دوستان لطفا کمک کنند با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 خب من هم همین رو گفتم دوست عزیز..گفتم من یک سال و نیم پیش قالب تابناک رو بهینه کردم و همینطوری که شما می گید کردم و در جومینا منتشر کردم!! فقط تو این مدت با اتفاقاتی که افتاد بعید می دونم باشه هنوز!!شما یع جست و جو بکنید برای تابنتاک ورژن4 و تابناک دو ستونه و سه ستونه!! ایاش.. که پیدا شه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر