alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من دنبال قالب تابناک هزاره بودم و هر جا برای دانلود رفتم لینکش خراب بود لطفا اگر دوستان لینک سالمی سراغ دارند لطف کنند با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت شما : http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=420 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و احترام جناب فرحزادیان عزیز دقیقا همین لینک ایراد دارد و این ارور را میدهد Forbidden You don't have permission to access /file.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بررسی شد ، لینک مشکلی نداشت ! به هر روی لینک دانلود قالب در آپلود سنتر جدید جومینا خدمت شما: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13452062131.zip پسورد : www.joomina.ir موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و احترام جناب فرحزادیان عزیز ممنون از لطف شما من یک قالب میخواهم که سه ستونه باشد و یکی از ستونها باریکتر جهت بنرهای تبلیغاتی مثل همین موقعیت ads قالب تابناک باشد و ستون دیگر مانند موقعیت left همین قالب تابناک کمی پهنتر باشد در همین قالب تابناک اگر در موقعیت left ماژولی قرار ندهیم حذف شده و به مطلب اضافه میشود ولی موقعیت right خیلی باریک است. لطفا اگر میتوانید راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام لطفا ابتدا قالبهای منتشر شده در سایت جومینا و انجمن جومینا رو بررسی کنید و اگر مشکل پابرجا بود در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezadargahi1 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام این قالب واسه جوملا 2.5 جواب میده یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خیر باید سازگار بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر