shadi 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام قالبی رو درست کردم و زیپ نمودم ولی متاسفان موقع نصب پیام " نوع بایگانی ناشناخته است میدهد". از طریق کنترل پنل اقدام کردم و یعنی قالب رو از اونجا نصب کردم ولی متاسفانه در مدیریت سایت نشان داده نمیشود. اشکال از کجاست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوشت عزیز شما اون رو بصورت rar فشرده کردید لطفا با پسوند zip فشرده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز با برنامه زیپ هم فشرده کردم ولی باز هم همان پیغام را میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قالب رو خودتون طراحی کردید ؟ قالب رو از طریق نصب از پوشه نصب کنید جهت نصب از طریق پوشه ابتدا در پوشه tmp واقع در هاست در دایرکتوری که پک جوملا رو آپلود کردید، یک پوشه بسازید مثلا با نام tm و بعد و بعد فایل فشرده قالب رو در پوشه ای که ساختید آپلود کنید و اکسترکت کنید و بعد در مدیریت سایت بصورت نصب از پوشه اقدام به نصب کنید: به مسیر زیر برید مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت افزونه ها Administration / Extensions / Extension Manager بعد از اینکه وارد مسیر بالا شدید داخل فیلدی که مربوط به مسیر نصب از پوشه هست، آدرس مسیری که قالب قرار دارد را بنویسید و روی دکمه " نصب (Install) " که مربوط به قسمت " نصب از پوشه(Install from Directory) " هست کلیک کنید و صبر کنید تا افزونه نصب شود... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر