xemahmood 0 ارسال شده در آبان 89 شما می توانید برای اینکه افراد به راحتی متوجه نشن سایت شما جوملایی هست و یا دوست نداشته باشید موقعیت های سایت رصد بشه می تونید قابلیت نمایش موقعیت ها یا همون index.php?tp=1 رو غیر فعال کنید برای این کار سه راه وجود داره 1- از پلاگین و یا قالبهایی استفاده کنید که قابلیت فعال کردن و غیر فعال کردن این قابلیت رو دارن 2 - تو فایل .htacess این عبارت رو اضافه کنید Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteCond %{QUERY_STRING} =tp=1 RewriteRule ^(.*)$ index.php [F,L] 3- در فایل /libraries/joomla/application/module/helper.php (line 200) کد زیر رو تغییر بدین //dynamically add outline style if(JRequest::getBool('tp')) { $attribs['style'] .= ' outline'; } این کد رو به جای کد بالا بزارین //dynamically add outline style if(JRequest::getBool('tp')) { //$attribs['style'] .= ' outline'; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز با تشکر از شما روشی که شما گفتید با بروزرسانی جوملا خاصیت خود را از دست می ده روش دیگه ای هم هست که قبلاً در این مورد بحث شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام ستاران فکر نکنم اینطور باشه که شما فرمودید ! { البته تست نکردم ها ! } اینو از این باب عرض کردم چون این تغییرات در .htacess صورت میگرد و محتوای این فایل با بروز رسانی تغییر نمیکنید { " در بسته برور رسانی فایلی به این اسم وجود نداره ! "} البته بازمیگم ... تستش نکردم ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 آقا با همون پلاگین jredirect می تونید بدون درد و خون ریزی! بهش بگید که اگه این آدرس تو سایت زده شد به این آدرس redirect شه. البته این یک راهش بود. وگرنه از خود htaccess هم میشه کمک گرفت. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام محمد جان من شخصاً نظر بر این هست که راه اچ تی اکسس بهتر از ایکستنشن هست ! البته منظور من از پست قبلی یک چیزه دیگه بود ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 سعید جان در آپدیت ها این فایل نیز جایگزین می گردد ] 3- در فایل /libraries/joomla/application/module/helper.php (line 200) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام ! واقعا معذرت میخوام من فقط متن اولیه رو خودم و دیگه به کدها دقت نکردم ! بخصوص بخش دو کدها ... فکر کردم همه تغییرات رو از طریق اچ تی اکسس عمال کردن ... بله همینطوری هست که شما فرموردید . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر