hoomanb 14 ارسال شده در آبان 89 سلام به تازگی سرور سایتم را عوض کردم ، به این صورت که از دیتا بیس سرور قبلی بک آپ گرفتم و در سرور جدید جوملا را نصب کردم و تمام افزونه ها را نصب کردم و بعد دیتا بیس را با دیتا بیس اول جایگزین کرم. اما مشکلی که وجود دارد این است که وقتی"آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو" را در تنظیمات SEO فعال می کنم آدرسها کار نمی کنند در صورتی که در سرور قبلی این مشکل وجود نداشت. لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم در ضمن اسم فایل .htaccess درسته، محتوایاتش هم درسته، APACHE هم در سرور نصبه متشکرآدرس موقت سایت hoo.x10.mx است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز راه حل رفع مشکل بعد از فعال شدن سئو جوملا این هست http://forum.joomina.ir/thread-665-post-2844.html#pid2844 فایل configuration.php رو هم بررسی که تنظیماتش درست وارد شده باشد... آیا دامینتون رو هم تغییر دادید یا همان قبلی هست؟ اگر بک آپ کامل از سرور قبلی دارید راحت می شه بدون مشکل این کار رو انجام داد ولی اگر فقط از دیتابیس بک آپ دارید دقت کنید که بک آپتون ناقص نباشه و اگر کامل بود کامل ایمپورت کرده باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 فکر می کنم هاست شما رایگان هست اینطور نیست؟ اگر خیر توصیه جناب persians را لحاظ بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر