asadpur 22 ارسال شده در مرداد 91 درود دوستان . این سایت رو ببینید . من یه پست بیشتر نزاشتم ولی بالای این پست نوشته "Welcome to the Frontpage" من هر جا رفتم نتونستم اینو برش دارم . باید چیکار کنم. تشکر دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rouzbeh77 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام لطفا لینک دانلود قالب را قرار دهید تا بتوانم راهنماییتان کنم.:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مرداد 91 سلام داداش. این لینک این قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 درود دوستان . این سایت رو ببینید . من یه پست بیشتر نزاشتم ولی بالای این پست نوشته "Welcome to the Frontpage" من هر جا رفتم نتونستم اینو برش دارم . باید چیکار کنم. تشکر دوستان با سلام در خود جوملا نمیدونم جایی هست که بهشه این رو پاک کرد یا نه شاید تو مدیریت قالبتون باشه ولی از طریق کدنویسی میشه در فایل css3c4d0.css در خط 32 کد زیر قرار دارد h1.componentheading { color: #B4B4B4; margin-top: 10px; } شما کد زیر رو جایگرین کد بالا قرار بدید. h1.componentheading { display:none; } اگر هم کد بالا رو پیدا نکردید کد زیر رو در انتهای فایل css3c4d0.css اضافه کنید h1.componentheading { display:none; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر