ehsan1 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام یک کامپوننت ارسال نظر برای مطالب یک بخش یا یک مطلب معرفی بفرمایید ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 من نفهمیدم شما یه چیز خیلی پیشرفته میخوای یا فقط یه سیستم نظر دهی :| چون خوب برای سیستم نظردهی گوگل انتخاب مناسب تری بود ها :cool: کامپوننت نظر دهی که بهترینش جی کامنت فارسی هست... دانلود از جومینا :002: یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام یک چیز ساده و کاربردی نیاز دارم من نفهمیدم شما یه چیز خیلی پیشرفته میخوای یا فقط یه سیستم نظر دهی :| چون خوب برای سیستم نظردهی گوگل انتخاب مناسب تری بود ها :cool: کامپوننت نظر دهی که بهترینش جی کامنت فارسی هست... دانلود از جومینا :002: یاعلی تشکر میکنم اما اگر دقت کرده باشید من در بخش جوملا 1.5 تایپیک ایجاد کردم این یعنی اینکه نیاز بنده برای جوملا 1.5 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز نسخه مخصوص جوملا 1.5 رو پ.خ کردم براتون. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کشاورز 2 ارسال شده در دی 91 با سلام منم برای جوملا 1.5 نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 کامپوننت جی کامنت هم بر روی 2.5 و هم بر روی 1.5 جواب میده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر