yasharhi 0 ارسال شده در مرداد 91 من می خواهم تعدادی مطلب رو در سایتم نمایش بدم و یک مجموعه تعریف می کنم و اون مجموعه رو در منو قرار می دم ولی مطالب بصورت کامل نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما در حین ایجاد منو نباید نمایش بصورت بلاگ رو انتخاب کنید نمایش بصورت لیست رو انتخاب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما در حین ایجاد منو نباید نمایش بصورت بلاگ رو انتخاب کنید نمایش بصورت لیست رو انتخاب کنید ممنون حل شد ولی الان مابین صفحات هیچ خطی قرار نمی ده و اصلا مطالب رو از هم جدا نمی کنه . چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام از قالبتون هست یا از قالب دیگری استفاده کنید یا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی کدها... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر