saljooghi 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت همه دوستان،من وب سایت خبری دارم و به کامپونت یا ماژولی احتیاج دارم که کاربران با استفاده از اون بتونن عضو بشن و مطلب و قسمتی هم داشته باشه که کاربران بتونن مطالب خودشون که همون اخبار خودشون هست را برای مدیر سایت بفرستن. گشتم ولی چیزی که به دردم بخوره پیدا نکردم؛ممنون میشم اگه کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید توسط خود جوملا میتونید این کار رو انجام دهید منوی ارسال مطلب رو ایجاد کنید و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saljooghi 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز؛میشه بیشتر توضیح بدید که باید چیکار کنم؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 عضویت با عضویت پیشفرض جوملا برای امکان ارسال برای اعضا هم میتونید منوی ارسال مطلب رو ایجاد کنید و دسترسی بدید به اعضا جهت ارسال مطلب (بعد از ارسال مطلب شما باید تایید کنید تا در سایت نشون داده بشه) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر