farshid142 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و خسته نباشید به تمام دوستان گل اگ میشه این قالب که برای جوملا1.5 هستش رو برام به 2.5.6 همگام ساری کنید راستش من سعی کردم ولی ارور میداد اگ یکی برام اینکار انجام بده خیلی ممنون میشم یاعلی التماس دعا http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13449516571.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید شما سعی کنید طی انجام کار هر جا به مشکل خوردید مطرح کنید اینطوری هم برای خودتان تجربه میشه هم زودتر به نتیجه میرسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshid142 0 ارسال شده در مرداد 91 داداش من این قالب کلا فرق داره اصلا از سیستم اپدیت های معمولی نمیشه بروزش کرد من الان 2 روزه دارم روش کار میکنم دیگه جدا قاطی کردم لطفا یکی این بروز کنه من اگ بخام خطاهاش بدم فقط 2 روز باید تایپیک بزنم هی:s:s:s:s:s:s کسی هست بمن کمک کنه جدا گیرم سایت پا در هواس :s:s:s:s:s:s:s:ss:s:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر