nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام.من ماژولی نیاز داشتم که اخبار رو مثل سایت تابناک تایپ کنه.تو تنجمن گشتم ولی چیزی شبیه تابناک پیدا نکردم و اکثراً همون ماژول آقای حسینی رو معرفی کردن که البته جالبه ولی من عین ماژول تابناک رو در نظر دارم. دومین ماژول هم آخرین اخبار تابناکه که لیستی از اخبار رو پس از یک علامت نشون میده.خیلی ممنون دمو: www.tabnak.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام برای دومین مورد هم از ماژول گلوبال نیوز استفاده شده که میتونید از تاپیک زیر اونو دریافت کنید http://forum.joomina.ir/thread-4255.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 کسی نمیدونه ماژول تایپی تاباک چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام افزونه نمایش اخرین اخبار بصورت تایپی در انجمن هست دوست عزیز جستجو کنید پیدا میشه اقای حسینی پارسا هم زحمت ترجمش رو کشیدن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر