ezabadi 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام من یه سایتی رو زدم اما وقتی همه ماژول ها رو هم که غیر فعال میکنم اون متنی که برای عوان صفحه اصلی نوشتم خودش میاد بالای همه مطالب قرارمیگیره الانم میخوام حذفش کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام میشه واضح تر مشکلتون رو بیان کنید؟ در صورت امکان دمو قرار دهید تا بهتر راهنمایی بشد و با عکس کحلی رو که نمی خواید نمایش داده بشه رو هم معلوم کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام این ادرس سایتم هستش www.smsnegar.ir تازه راهش انداختم ولی من میخوام این نوشته ای که برای صفحه اصلی قراردادم دوباره وسط صفحه وبالای بقیه مطالب نشون داده نشه وحذفش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام کد های زیر رو در آخر قایل تمپلت دات سی اس اس خودتون اضافه کنید .art-postheader{display:none} .art-post-body{display:none} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام نه حل نشده اون متنه میره ولی وقتی مطلب میزارین داخل سایت هم نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به مسیر زیر مراجعه کنید: مدیریت سایت / منوها / منوی اصلی / صفحه اصلی ---> (در سمت چپ، تب پارامترها - سیستم رو باز کنید و " نمایش عنوان صفحه " رو روی خیر قرار دهید و ذخیره کنید...) البته می تونید عنوان دیگری هم براش قرار دهید مثلا " صفحه اصلی " و دیگه غیر فعالش نکنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر