mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت اساتید گرامی مشکلی که من دارم با گلوبال نیوزم اینه که وقتی توی هر موضوع بیشتر از 3-4 تا مطلب رو ارسال کنم کل قالب بهم میریزه مطلب رو نشون میده ولی کل قالب و موقیت ها توی هم دیگه می رن و کل صفحه بهم می ریزه مشکل از چیه ؟؟؟ ادرس سایتم هم http://www.sernews.com/ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز با قالب پیشفرض جوملا هم همین مشکل رو دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 تست نکردم خوب اصلا چرا باید با قالب من این افزونه مشکل داشته باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 بنده که مشکل به هم ریختگی ندیدم اما حتما با قالب دیگه بررسی کنید بهرحال هر قالب و هر افزونه ای css خاص خودش رو داره ممکنه این ها با هم تداخل داشته باشند ببینید اگر فقط با این قالب این مشکلتون هست دموی آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر