ali10sa91 11 ارسال شده در مرداد 91 با سلام قالبی ویژه برای عید فطر آماذه کرده که امیذ است مورد پسند واقع شود التماس دعا . http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13448491851.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز. ضمن تشکر از زحمتتون. اگه ممکن اسکرین شات و دمو آنلاین قالب رو هم قرار بدید. و ویژگیهای قالب رو هم ذکر کنید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali10sa91 11 ارسال شده در مرداد 91 با سلام این قالب دارای 22 موقعیت می باشد نمایی از آن هم در زیر آمده است برای نمایش منوی اصلی بصورتی که در شکل می بینید در موقعیت کلاس ماژول منو art-vmenu را قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 سپاس قالب زیبایی هست بابت این قالب تشکر میکنم اما بهتر نبود برای تصویر پس زمینه یه عکس زیباتری در نظر میگرفتید و یا عکس تون رو دیگه تکرار به اون نمیدادید؟ قالب رو خودتون طراحی کردید یا با آرتیستر طراحی شده؟ در کل از زحمت شما تشکر بسیاری از شما دارم دست تون درد نکنه:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از شما بابت هدیه:heart::heart::002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali10sa91 11 ارسال شده در مرداد 91 سپاس قالب زیبایی هست بابت این قالب تشکر میکنم اما بهتر نبود برای تصویر پس زمینه یه عکس زیباتری در نظر میگرفتید و یا عکس تون رو دیگه تکرار به اون نمیدادید؟ قالب رو خودتون طراحی کردید یا با آرتیستر طراحی شده؟ در کل از زحمت شما تشکر بسیاری از شما دارم دست تون درد نکنه:002: بله قالب با آرتیستر طراحی شده متاسفانه عکس بهتری پیدا نکردم اگر عکس مناسبی در این مورد دارید آدرس رو لطف کنید تا اصلاح شود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام واقعا قالب زیباییست/ فقط همیشه سعی کنید درون قالب زیاد رنگ های درهم برهمی استفاده نکنید. چشم را اذیت میکنه و کلا قالب قشنک به نظر نمیاد. پس زمینه زیبایی هم انتخاب کردید. تشکر بابت وقتی که روی این قالب گذاشتید./:002: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 سپاس قالب زیبایی هست بابت این قالب تشکر میکنم اما بهتر نبود برای تصویر پس زمینه یه عکس زیباتری در نظر میگرفتید و یا عکس تون رو دیگه تکرار به اون نمیدادید؟ قالب رو خودتون طراحی کردید یا با آرتیستر طراحی شده؟ در کل از زحمت شما تشکر بسیاری از شما دارم دست تون درد نکنه:002: بله قالب با آرتیستر طراحی شده متاسفانه عکس بهتری پیدا نکردم اگر عکس مناسبی در این مورد دارید آدرس رو لطف کنید تا اصلاح شود با تشکر نیازی نیست حتما عکس قرار بدید گاهی اوغات یه رنگ ساده نسبت به یه عکس جلوه بهتری به قالب میده موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر