ali10sa91 11 ارسال شده در مرداد 91 سلام بر دوستان عزیز از آشنایی با شما بسیار خوشحالم برای شروع قالبی رو که خودم درست کردم برای دانلود قرار می دم امید است که مورد استفاده باشه در ضمن من نسبتا تازه کارم اگر ایرادی داشت گوشزد کنید تا جایی که من تست کردم مشکلی نداشت http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13448412161.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزيز يك تصوير از قالب بهمراه موقعيت هاي آن نيز قرار دهيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali10sa91 11 ارسال شده در مرداد 91 بله حتما تصویر قالب تصویر موقعیت ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من خیلی خوب بود میگم میشه بگین از کجا شروع کردین من کمی css بلدم اهان فهمیدم با ارتیستر 3زدین یه سوال دستی فارسی کردین یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali10sa91 11 ارسال شده در مرداد 91 نه در آرتیستر 3 قابلیت زاست به چپ وجود داره در مورد این قالب برای نمایش منوی کناری به صورت زیبا تر میتوان در کلاس ماژول art-vmenu را قرار داد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر