asadpur 22 ارسال شده در مرداد 91 درود دوستان / میشه یه قالبی کپ سایتiransetup.com بهم معرفی کنید.یا اگه قالب خودشم باشه بهتر. خیلی ضروری نیازش دارم . تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام می تونید سفارش بدید تا براتون شبیه اش رو طراحی کنن چون این قالب برای جوملا موجود نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مرداد 91 درسته برا جوملا موجود نیست ولی نباید زیاد قالب سختی باشه. ینی هیچ قالبی شبیه این نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 چون قالب اختصاصیه مشابه نداره اگر هم باشه باید توش تغییرات بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 سلام اگر بخواهيد با قيمت مناسب طراحي مي كنم . موفق باشيد :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته عزیز من همین قالبو برات طراحی میکنم(نه کپی این قالبو )همینه همینو و هزینه ی خیلی کمی هم میگیرم البته خودتم اگه کمی css بلد باشی میونی با استفاده از فایر باگ mozila استفاده کنید البته این کار اخلاقی نیت جون طرف مقابل کلی زحمت کشیده:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر