mehrangan 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام عزیزان من ماژول اسلاید شو با نام mod_qslideshow نصب کردم و کامل بدون مشکل نصب شد. حالا 4 تا خبر توی صفحه اصلی نشون می ده ، وقتی روی لینک کلیک می کنی خطای 404 می ده. چند تا مطلب خوندم که باید سئوی سایت فعال بشه و غیره ، همه رو انجام دادم اما مشکلم حل نشد لطفا یکی کمک کنه. آدرس سایت: www.isra-soft.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما کوتاه کننده آدرس سایت رو غیر فعال کن ببین باز هم مشکل داره یا خیر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مرداد 91 همونطور که گفتید رفتم "آدرس های بهینه رو برای موتورهای جستجوگر " رو هم غیر فعال کردم اما مشکلم حل نشد. لطفا کمک کنید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بررسی شد اروری که فرمودید مشاهده نشد ! کش اتون رو خالی کنید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام شاید متوجه سوالم نشدید روی مطالب که کلیک می کنی مشکلی نداره اما وقتی روی مطالبی که در اسلایدر نشون می ده کلیک می کنی خطای 404 می ده از یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم این ارور رو می ده درضمن کش سایت رو هم خالی کردم لطفا راهنمایی فرمایید :s راستی اینم دمو از خطا http://isra-soft.ir/gallery/InterPhoto.image.php?file=MjAxMl8wOC85LzMxZjJmNTVjNmY3YmZiZDU5MDRhN2E0NGE2YWE5NTNiLmpwZw== نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام افزونه رو در لوکال تست کنید ببینید این مشکل رو داره با قالب پیش فرض هم یکبار امتحان کنید اگر باز هم مشکل داشت احتمالا خود افزونه مشکل داره اخرین نسخش رو از سایت سازنده دریافت و دوباره نصب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر