mohsen233 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام ; من قالب zeoxy را با استفاده از مدیریت افزونه ها نصب کردم و در حالت پیشفرض قرار دادم حال هرکدام از قالبها را که در حالت پیشفرض وب سایت قرار میدهم همان قالب zeoxy به نمایش در می آید و قالب مورد نظر نمایش داده نمیشود ضمنا در جلوی قالب zeoxy و در قسمت ستون ارسال شده یک علامت سبز رنگ قرار دارد . لطفا مرا راهنمایی فرمایید قبلا از زحمات شما متشکرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 لطفا کش مرورگر و جوملا خودتون رو پاک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen233 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از راهنمایی شما . ولی در قسمت پاکسازی کش هیچ چیزی برای پاک کردن موجود نمیباشد و اینکه من وب سایت را در سایر مرورگرهایی که با آنها سایتم را باز نکرده بودم هم چک کردم ولی تغییری حاصل نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام کشهای منقضی شده جوملا و کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید و دوباره تست کنید دقت کنید که به هنگام پاکسازی کش مرورگر در داخل مدیریت نباشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر