یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من داشتم امروز مطالب جدید رو به سایت اضافه میکردم که یک هو سرعت لود صفحه ادمین سایت خیلی کم شد بهقسمت سی پنل رفتم افزایش حجم ان چنانی نداشته که بخواد انقد سرعتش لود صفحه ادمین بیاد پایین:exclamation: لطفا راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست گلم ممکنه سرعت اینترنتت کم شده!!! کش مرورگر رو خالی کنید و امتحان کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام keran4i عزیز نشد!!!! یه سوال با این پلاگین کار کردین؟؟؟ soratsite15+ به نظرتون برای افزایش سرعت خود سایت چطوره؟؟؟ آخه قبلا سایت من 10 ثانیه ای لود میشد اما حالا 30 ثانیه شده؟؟؟ خیلی دنبال علتش گشتم اما پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 احتمالا از افزونه خاصی استفاده میکنید که طول میکشه لود بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 راجع به این پلاگین چی؟ soratsite15+ میتونه سرعت لود رو افزایش بده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام اصلا همچین پلاگینی وجود نداره میشه لینک دانلودش رو بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما افزونه ای مربوط به بخش مدیریت نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 این لینکه دانلودشه پلاگین کچ کلینیر رو نصب کردم فقط یادمه بعد از این که از سایت بک آپ گرفتم سرعت لود سایت شد 26 ثانیه قبلش 10 ثانیه هم نمیشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 خوب حالا بک اپ را برگردون ببین مشکلت حل میشه ادرس سایتتم بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 چند بار این کار رو کردم درست نشد افزونه ی کچ کلینر میتونه سرعت سایتو بیاره پایین؟؟؟ اصلا افزونه ای هست که سرعت لود سایتو زیاد کنه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر