glassy 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام .... من جوملا 2.5 نصب کردم و از قالب corporate response استفاده می کنم مشکل اینجاس که با اینکه من متون پیش فرض رو پاک کردم ولی هنوز هم در صفحه اصلی نمایش داده می شن این قالب رو تک وب دیزاین فارسی کرده.... خودشون هم نمی دونن مشکل کجاس!!!! لطفاً یکی کمک کنه .... آبروم در خطره آدرس سایت www.bsi24.com سایت غیر فعاله الان اگه کسی می تونه کمک کنه آی دی یاهوشو بذاره باهاش تماس بگیرم.... هزینه ی محبتشم پرداخت می کنم ممنون ************************************************************************** دلیل ویرایش : اصلاح عنوان تاپیک از پست 1 تا 6 کاربر محترم ، لطفا در هنگام طرح سوالات از عنوان مناسبی استفاده فرمایید . قوانین...! ************************************************************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Roozbeh360 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام این از این تمپلیت هاست که فریم ورک دارد ! S5 Vertex framework platform شما بهتره مستقیما با سایت خودش تماس بگیرید و از اونا کمک بخواید و به صورت کلی بگم شما احتمالا تو خود فریم ورک باید بگردید دنبال کلمات و فارسی کنید که اونم بازم احتمالا یک فایل دیکشنری باید ایجاد کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
glassy 0 ارسال شده در مرداد 91 داداش اگه می تونی کمک کنی ... هزینه شو هم میدم.... لطفاً نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز بهتر است شما قوانین انجمن را مطالعه کنید و سپس پست بزنید لطفا پست با عنوان مناسب بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
glassy 0 ارسال شده در مرداد 91 چشم.... کسی نیست کمکم کنه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 91 چشم.... کسی نیست کمکم کنه؟! آدرس مدیریت و یوزر و پسوردتو واسه من پیغام خصوصی کن ببینم میتونم درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر