nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام من از بسته خبری تابناک هزاره استفاده میکنم.سایتم برای مدتی دجار مشکل شد و بعد حل شد.اما حالا وقتی میخوام مطلب بنویسم ادیتورم کامل نیست.یعنی از پائین صفحه (دکمه های تصویر،ویرایشگر کد و...) حذف شدن و فقط ویرایشگر کد میاد. مشکل از خرابی کدهای سایته یا گزینه ای غیر فعال شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 91 سلام بعد از نصب افزونه ی خاصی این اتفاق افتاده یا خودتون تو کدها دست بردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 همونطور که عرض کردم مشکلی برای سایت پیش اومده بود که صفحه اول سایت ه-ک شده بود.ولی سریع برطرف شد و هیچ تغییری در سایر عملکردها بوجود نیومده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 91 برید به قسمت مدیریت پلاگین ها و از قسمت سمت چپ (که قسمت فیلتره)، در کومبوباکس "انتخاب نوع"، نوع editors-xtd رو انتخاب کنید لیست قیلطر شده باید دکمه هایی که تو ویرایشگر باید دیده بشن رو نشون بده، ببینید اونا فعال هستند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 برید به قسمت مدیریت پلاگین ها و از قسمت سمت چپ (که قسمت قیلطره)، در کومبوباکس "انتخاب نوع"، نوع editors-xtd رو انتخاب کنید لیست قیلطر شده باید دکمه هایی که تو ویرایشگر باید دیده بشن رو نشون بده، ببینید اونا فعال هستند؟ چک کردم.چندتا گزینه هست که فعاله.مثل تصویر و قرار دادن ماژول و نظرات فعال و غیر فعال و... اما تو ادیتور فقط ویرایشگر هست متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما یک جوملای خام را در هاستتون دوباره اکسترکت کنید درست میشه البته حتما قبلش فایل نصب را پاک کنید درضمن قبلش بک اپ هم بگیرید متاسفانه به علت استفاده مکردن پلاگین های امنیتی توسط مدیران به تازگی سایت های زیادی از جوملا ه-ک شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 معلوم نیست که اشکال اصلی عدم نمایشین گزینه ها از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام کش و کش های منقضی شده را پاکسازی کنید اگر باز هم نتیجه نداد ممکنه ایراد از تداخل افزونه هاتون باشه . افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید همونطور که عرض کردم مشکلی برای سایت پیش اومده بود که صفحه اول سایت ه-ک شده بود.ولی سریع برطرف شد و هیچ تغییری در سایر عملکردها بوجود نیومده بود منظورتون از سریع برطرف شد چی بود ؟ خودتون یا ادمین سرور کاری انجام دادید یا خود به خود درست شد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 خودم که فقط ادمین سایت دستمه.طراح سایت، ه-ک رو برطرف کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر