mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام وقتی در منوی امکانات در بخش نصب و حذف میری یک تاپ منو هست که این بخش ها رو داره نصب کامپوننتها ماژولها پلاگینها زبانها قالبها الان تو یکی از جمولاهای من این منو نمیاد ا کجا میتونم فعالش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما در مدیریت ماژول ها در قسمت مدیر، ماژول های admin رو فعال کنید ببینید میاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 شما در مدیریت ماژول ها در قسمت مدیر، ماژول های admin رو فعال کنید ببینید میاد؟ همچین گزینه ای نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب ممنون! پس رسما این منوها رو ندارید! یکبار جوملا رو مجددا آنزیپ کنید و قبل از هر کاری پوشه install رو حذف کنید بعد امتحان کنید ببینید میاد یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 خب ممنون! پس رسما این منوها رو ندارید! یکبار جوملا رو مجددا آنزیپ کنید و قبل از هر کاری پوشه install رو حذف کنید بعد امتحان کنید ببینید میاد یا خیر کلی اطلاعات روی سایت دارم با این کار اون اطلاعات از بین میره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 نه دوست عزیز فقط فایلهای اصلی جوملا جایگزین فایل های قبلی میشه جهت اطمینان بک آپ بگیرید بعد از جایگزینی، فولدر نصب رو حذف کنید بعد سایتو باز کنید ببینید درست شده یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdir30 0 ارسال شده در مرداد 91 نه دوست عزیز فقط فایلهای اصلی جوملا جایگزین فایل های قبلی میشه جهت اطمینان بک آپ بگیرید بعد از جایگزینی، فولدر نصب رو حذف کنید بعد سایتو باز کنید ببینید درست شده یا خیر روش فوق رو هم انجام دادم حتی به 1.5.26 اپدیت کردم اما هنوز مشل باقیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام قبل از بروز این مشکل چه تغییراتی دادید ؟ نصب یا حذف کردن افزونه یا ...؟ در ضمن لطفا قوانین انجمن را مطالعه و رعایت فرمایید ! در هنگام ایجاد تاپیک عنوان مناسبی را انتخاب کنید ! عنوان پستهای 1 تا 7 ویرایش شد ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر