میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 عرض ادب برای سایت جوملاییم فیلم ها باید flv باشن ولی دوربین من فرمت quicktime movie یا همون MOV ضبط میکنه از سه نرم افزار زیر استفاده کردم.نتونستم تبدیل کنم 4Videosoft Video Converter Platinum Joboshare Video Converter Pinnacle TRex کسی میدونه چه نرم افزاری میتونه این فرمت رو تبدیل بکنه؟ ممنونم یاعلی:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 Allok Video to 3GP Converter این نرم افزار فوق العاده است امکانات بسیار بالایی داره امکان تبدیل کلیه فایل های ویدیویی به یکدیگر رو هم داره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت Format Factory هستش. شک نکن 1 بار امتحان کنی طرفدارش میشی. موفق باشی. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوسته من من خودم از نرم افزار GetFLV استفاده می کنم از اینجا هم میتونی دانلود کنی http://www.downloadbaran.com/multimedia/media_convertor/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%8C-%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A%D8%AA-%D8%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%D9%8A%D9%84-%D9%88-%D9%BE%D8%AE%D8%B4/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر