mhhossein 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام به دوستان عزیز کسی میدونه سایت androidiha.com با چه سیستم مدیریت محتوایی درست شده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 فکر میکنم وردپرس باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام به دوستان عزیز کسی میدونه سایت http://www.androidiha.com با چه سیستم مدیریت محتوایی درست شده ؟ عزیز با وردپرس درست شده. فهمیدنش زیادم سخت نیست: androidiha.com/wp-admin رو که بزنید ازتون رمز و پسورد میخواد که وارد مدیریت وردپرسش بشید.به همین راحتی! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 من یه لحظه قاطی کردم زدم :androidiha.com/wp-login واسه همون نشد تشخیص بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز! کافیه شما افزونه wappalyzer رو در فایرفاکس نصب کنی بعد هر سایتی رو که بهش وارد بشی بهت میگه از چه تکنولوژی هایی برای ساخت این وب سایت استفاده شده. من سایتی که گفتید رو تست کردم. با ورد پرس ساخته شده عزیز! موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته عزیز شماهر سایتی را که مبخوای با موزیلا فایرفامس بسنجی به نحوه ی زیر عمل خییلی باهاله اول کلیک راست بعد گزینه ی view page info را بزن بعد در تب general اون پایین generator را ببین چی نوشته حتی ورژنشم بت میگه ذر ضمن انجمن اندرویدی ها باvibulitin نوشته خودش هم word press البته میشه یه کاری کرد که نشون نده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر