semac 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام من به یک مشکل بی سابقه برخورد کردم که نمیدونم چطور باید رفعش کرد. مشکل من بالت های دایره ای مزاحمیه که قبل از تیتر ها چه در قسمت مدیریت سایت(back-end) و چه در قسمت کاربری(front-end) دیده میشه. نسخه جوملا رو به 1.5.26 به روز رسانی کردم درست نشد. دیتابیس رو هم چک کردم اثری از بالت ها نیست! چطور باید از شر این دایره ها خلاص شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 من از جوملا 2.5 استفاده میکنم و دقیق نمیدونم تنضیمات کجا قرار داره ولی کلا باید عیب یابی سیستم و عیب یابی زمان رو غیر فعال کنید. من فکـــ میکنم در جوملا 1.5 این آیتم باید در پیکربندی کلی باشه و در بخش مربوط به سیستم چون تنظمیات سیستمی هست نه سرور. اگه مشکل حل شد همین جا بگید تا من مطمئن شم! ممنون منتظر پاسخ هستم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
semac 4 ارسال شده در مرداد 91 دمت گرم. درست شد اشکال زدایی سیستم و اشکال زدایی زبان رو غیر فعال کردم. درست شد. مسیر: پیکر بندی کلی>تنظیمات سیستم> اشکال زدایی زبان(غیر فعال) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر