میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 عرض ادب مشکل جدید من با صفحه اصلیه! مشکلی شدم خودم برای شما دوستان عزیز ها من هر طوری توی تنظیمات صفحه اصلی چینش رو انجام میدم، هر جور خودش صلاح میدونه!! میچینه هر کاری هم میکنم بیشتر از 4 مطلب توی صفحه نشون نمیده امداد رسانی بفرمایید ممنونم یاعلی:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز لطفا اطلاعات کاربری ادمین سایت رو پیام خصوصی کنید تا براتون مشکل رو برطرف کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 بزرگوار نمیشه محبت کنی و تضیح بدی چی کار بکنم و مشکل از کجاست تا خودم یاد بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب پس این راهی که بنده عرض کردم برای مرحله بعد از خوندن آموزش کار با جوملاست! پس شما زحمت بکشید ابتدا آموزش جوملا رو مطالعه بفرمایید، بعد اگر مشکل خاصی بود در حدمت شما هستیم آموزش جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 مشکلی با خوندن این آموزش ندارم.خیلی هم خوبه.ولی جوملای من 1.5 هسته ها بازم توصیه میکنید این رو بخونم؟ یا برای این مورد راهنمایی میفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 91 سلام در تنظیمات منویی که پیش فرض هست تنظیمات زیر رو اعمال کنید: تصویر: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در شهریور 91 عرض ادب جناب انگوتی بزرگوار همونطور که توی عکس مشاهده میکنید محتوا/مدیریت صفحه اصلی/ چینش رو انجام دادم از قسمت منوها/main menu/صفحه اصلی هم تنظیمات زیر رو در بخش پارامترهای پیشرفته اعمال کردم اما همونطور که در صفحه اصلی سایت مشخصه هنوز هم صفحه اصلی بر اساس تنظیمات نامعلومی چیده میشه.البته تعداد مطالب منتشر شده در صفحه اصلی رو روی 5 قرار دادم و تعداد مطالبی که برای انتشار در صفحه اصلی هست در حال حاضر 7 هست. www.sarallah-awz.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام تنظیمات را برحسب تصویر زیر اصلاح کنید . سه گزینه اول تاثیرگذارند ، الباقی اختیاری است موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من من هر وقت صفحه سایت باز میشه بالاش مینوسه خوش آمدیدد... به اینگلیسی اسم سایت تغیر دادم ای هن.ز تغیر نکرده نمی دونم باید چی کار کنم:64 (10)::64 (10): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام به جومینا خوش اومدید دوست عزیز با رعایت کامل قوانین مشکل خود را در تاپیک جدید مطرح کنید/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر