امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام افزونه در جوملا داریم که وب سایت را بشه سایت را به علاقه مندی اضافه کرد( bookmark ) اضافه کرد مثل سایت دانلود ها http://www.downloadha.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام نیازی به افزونه نیست کد جاواش تو اینترنت هست کافیه کمی جستجو کنید بعد با ماژول اچ تی ام ال دستی اون رو در محل مناسب منتشر کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 اشکالی نداره از هر سایتی این کد دریافت کنیم مشکل امنیتی به وجود نمی اورد اگر سایت خاصی را می شناسین قابل اعتماد هست کد هاش معرفی کنید ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 من یک کد پیدا کردم فقط چه طوری می شه تو قالب متحرک باشه مثل من جومینا را دوست دارم javascript:if(document.all)window.external.AddFavorite(location.href,document.title);%20else%20if(window.sidebar)window.sidebar.addPanel%20(document.title,location.href,''); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام پست شماره 5 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-15501-post-80415.html#pid80415 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 من فکر میکنم برخی از دوستان به این نتیجه رسیدن که کار با جوملا یعنی کار با افزونه ها و ... ولی این یه نتیجه ی کاملا اشتباهه که نهایتش عدم وجود انگیزه برای کار تخصصی، تلف کردن وقت و درنهایت شکست مشکلی نیست، الحمدلله همیشه تو نت افرادی هستن که جواب سوالات کوچیک و یا حتی جواب مشکلات بزرگ شما رو بدن ولی آیا این چیزیه که میخوایین؟ مطمئنم نه، واین فقط به علت نا آگاهی هستش اگر میخواهید از کار با جوملا و طراحی لذت ببرید باید کم و بیش با html و css آشنایی داشته باشید، حالا این آشنایی هر چه قدر بیشتر برای شما بهتر این کار باعث میشه حداقل بتونید افزونه هایی که نصب میکنید رو بصورت اختصاصی برای خودتون تغییر بدید، مطمئنم اگه اینکارو امتحان بکنید همین بهانه ای برای شروع کار طراحی وب به صورت حرفه ای خواهد بود... خب جواب سوال دوستمون: به مسیر زیر برید: کد: templates\your_theme your_theme نام قالب پیش فرض شماست که هم اکنون از آن استفاده میکنید در داخل این پوشه یک فایل با نام index.phpهست، فایل رو باز کنید و بعد از تگ کد زیر رو اضافه بکنید:کد: سپس در همان پوشه ی قالب خود برید داخل پوشه ی css و فایل template خود را باز کنید و در انتهای فایل css کد زیر را اضافه کنید: کد: #my_position { width: 170px; height: 40px; border-radius: 5px; position: fixed; left: 10px; top: 250px; background: #333366; box-shadow: 8px 0px 10px #777777; } این راه حل شما برای این کار هست، من برای بک گراند یه رنگ گذاشتم، حالا کافیه شما مسیر تصویرتون رو بدید تا اونو نشون بده پیروز باشید . . . اگر منظورتان این هست کردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مرداد 91 دوستان یک راهنمایی می کنید من کد بلا را هم تو قالب جایگزین کردم چیزی نمایش داده نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر