pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به دوستان من یک سیستم پیشرفته ثبت نام در جوملا می خوام که اطلاعاتی که از کاربر می گیره شامل تلفن همراه هم باشه و در صورتیکه موقع ثبت نام با مشکلی روبرو شد شامل توضیح باشه مثلا اگر نام کاربری کع انتخاب کرده قبلا استفادهشده به کاربر بگه که نام دگیه ای انتخاب کنه و امکانت دیگه ای که بقیه سیستم های ثبت نام دارن متشکر از کمکتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام. یادمه قبلا تو جومینا یه آموزش واسه کامل کردن فیلدهای ثبتنام خود جوملا گذشته شده بود. میتونید از فرم سازها هم استفاده کنید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما میتونید برای سفارشی سازی ثبت نام جوملاتون از کامپوننت CB استفاده کنید که هم ثبت نام سفارشی داره هم کلا برای هر کاربر یک پروفایل تشکیل میده در مورد عدم تکرار نام کاربری هم باید عرض کنم خدمتتون که کلا کار با دیتابیس با کلیدهای خاصی صورت میگیره که یکی از کلیدهای اصلی بخش کاربری همون نام کاربری هست! در سیستم بانک اطلاعاتی هم این اطلاعات نمیتونه تکراری باشه پس سیستم جوملا هم همانند همه سیستم های ثبت نام، این پدیده رو پشتیبانی میکنه موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 منظور من از جلوگیری نام تکراری این بود که سیستم به کاربر به صورت کامل گزارش خطا بده کامپوننتی که فرمودید رو از کجا می شه با آموزشش دانلود کرد ؟ متشکر :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 شما میتونید جامعه ساز مجازی cb را از جومینا دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما میتونید برای سفارشی سازی ثبت نام جوملاتون از کامپوننت CB استفاده کنید که هم ثبت نام سفارشی داره هم کلا برای هر کاربر یک پروفایل تشکیل میده در مورد عدم تکرار نام کاربری هم باید عرض کنم خدمتتون که کلا کار با دیتابیس با کلیدهای خاصی صورت میگیره که یکی از کلیدهای اصلی بخش کاربری همون نام کاربری هست! در سیستم بانک اطلاعاتی هم این اطلاعات نمیتونه تکراری باشه پس سیستم جوملا هم همانند همه سیستم های ثبت نام، این پدیده رو پشتیبانی میکنه موفق باشید و سربلند یا علی بله درست می فرمایید ولی من می خوام به کاربر علت عدم ثبت نام رو سیستم گزارش بده که خود جوملا این کار رو نمی کنه فقط ثبت نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم : اگر قالبتون کامل باشد خطای عدم ثبت نام رو نیز نمایش میدهد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم : اگر قالبتون کامل باشد خطای عدم ثبت نام رو نیز نمایش میدهد موفق باشید دوست عزیز قالب به صورت quick strat نصب شده , آیا پلاگینی هست که این پیغام رو برای جوملا بده ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام اگر منظورتون اونی باشه که بنده متوجه شدم در این تاپیک توضیح دادم: http://forum.joomina.ir/thread-5968.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 بهترین راه و حرفه ای ترین راه استفاده از CB هست اگر یکم برنامه نویسی بلدید سفارشی می تونید برای اضافه کردن فیلد از آموزش زیر استفاده کنید و گزارش هم با چند شرط php نمایش دهید! http://forum.joomina.ir/thread-3207.html :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در مرداد 91 من پیشنهادم اینه که از RsForm استفاده کنین... همراه خودش یک پلاگین داره برای قرار دادن بجای فرم ثبت نام سایت... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر