mehdi68 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی من دارم رو یه سایت کار میکنم که تو اون یک سری نرم افزار هست که بازدید کنندگان میتونن اونا رو دانلود کنن فقط باید قبل از دانلود هزینه اون نرم افزار رو بصورت آنلاین پرداخت نمایند. میخواستم بدونم کامپوننتی برای این کار وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز. میتونی از سیستم فروش فایل جومینا استفاده کنی.:x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در مرداد 91 باتشکر دوست عزیز این سیستم فروش فایل جومینا داخل سایت هست؟ از کجا میتونم تهیش کنم؟ اگه کسی فایلش رو داره ممنون میشم همینجا برام up کنید تا بتونم ازش استفاده کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/finance/512-fileseliing25.html :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در مرداد 91 nدست گلت درد نکنه ایشا الله به حق این شبای عزیز هرچی میخوای برآورده بشه. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در مرداد 91 راستی تو قسمت تنظیمات این کامپوننت برای اتصال به درگاه امن پاسارگاد 2تا کد میخواد (کد فروشنده و کد ترمینال) این کدهارو از کجا میشه تهیه کرد؟ باید از خود بانک بگیرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 بله دوست عزیز شما از بانک درخواست درگاه اینترنتی میکنید بعد از تکمیل فرم این اطلاعات رو بهتون میدن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در مرداد 91 راستی تو قسمت تنظیمات این کامپوننت برای اتصال به درگاه امن پاسارگاد 2تا کد میخواد (کد فروشنده و کد ترمینال) این کدهارو از کجا میشه تهیه کرد؟ باید از خود بانک بگیرم؟ پرداخت از طریق در گاه امن پاسار گاد ارتباطی با بانک پاسار گاد نداره توی این سایت ثبت نام کن http://www.paypaad.ir/ بعد از تایید حسابهای بانکی و مدارک خواسته شده اون دو تا کد بهت داده میشه در اصل این شرکت یک رابط بین بانک و شماست مثل زرین پال و چند تای دیگه که فعالیت میکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در شهریور 91 من تو سامانه امن پاسارگاد یک کارت اعتباری ثبت کردم اما نه از کدی خبر هست نه از فایل privatekey.pem چیکار باید کنم؟ تو یک مرحله ازم آی پی ترمینال میخواد.... اینو باید از کجا بیارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر