sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 سلام قالب زیر رو نگاه کنید http://demo1.ansar3.com/ اگر برید روی گزینه های منوی بالا یه عکس سفید میاد خوب مشکل کجاست این عکس خیلی خشک میاد یه دفعه ای میاد من میخوام این عکس یواش یواش لود شه از کم رنگ به پر رنگ بشه...! نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه....! فقط لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنید با سپاس:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام سایتتون باز نمیشه . احتمالا مشکل از فایل کانفیگ هستش در مورد منو هم باید به جی کوئری تسلط داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 سپاس:002: آدرس سایت برای من باز میکنه یه بار دیگه خواهشا نگاه کنید یه کمک کوچیک کنید بعد خودم ادامه رو میرم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 یه سوال دیگه هم داشتم چطوری میتونم صفحه بندی ها رو حالت عادی در بیارم مثلا سایت جومینا آخرش رو نگه کنید میخوام قالب من هم از این حالت عادی در بیاد و یه ذره زیباتر کنم سپاس:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 91 یک عکس با گرادیانت دلخواه خود ایجاد کنید و در محل مورد نظر با روشنایی مناسب قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 سپاس ای کار رو میکنم ولی خشک میاد من میخوام از کم رنگی به سمت پرنگی بیاد نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یانه...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما برای این کار باید از jquery استفاده کنید اگر خوساتید بنده میتونم فایل هایی به شما بدم از اونها استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما برای این کار باید از jquery استفاده کنید اگر خوساتید بنده میتونم فایل هایی به شما بدم از اونها استفاده کنید یا علی اگر زحمتی نیست ارسال کنید+آموزش سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 الان به عنوان صفحه اینترو قرار میدم بردارید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 الان به عنوان صفحه اینترو قرار میدم بردارید استفاده کنید سپاس من صفحه ای نمیبنم در ضمن من تا بح حال با jquery کار نکردم آموزشش هم لطفا در صورت امکان بدید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13446784341.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر