m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من کامپوننت EasyDiscuss رو نصب کردم و هیچ اروری هم نداد فقط لینکش رو که کلیک میکنم نشونش نمیده در حالی که رو لوکال که نصب کردم درست جواب داد جوملا لوکالم 2.5.4 هست ولی مال سایت اصلیم 2.5.6 هست اینم صفحه ای که باید این کامپوننت رو نشون بده ورژن این کامپوننت 2.0.3797 هست در حالی که آخرین نسخه 2.0.3945 هست ولی تجاریه و نمیشه دانلود کرد اگه شما نسخه دانلودی اون رو میدونید بهم معرفی کنید اگه هم که نه یه کامپ.ننت شبیه همین که بشه توش به کاربران امتیاز و مدال داد و ترجیحا فارسی هم باشه معرفی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 این ارور ها میده Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /var/www/vhosts/fcinter.ir/httpdocs/plugins/content/jm_css3effects/jm_css3effects.php on line 58 Fatal error: Call to undefined method JFilterOutput::stringURLUnicodeSlug() in /var/www/vhosts/fcinter.ir/httpdocs/components/com_easydiscuss/helpers/helper.php on line 139 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 درود بر شما ممکنه پلاگین دیگری نصب کرده باشید که با این یکی تداخل داره لطفا افزونتونرا در یک جوملا خام نصب کنید و ببینید همین مشکل پا بر جا است یا نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 رو لوکال هاست بر روی جوملا 2.5.6 نصب کردم و به درستی جواب داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 پس شما احتمالا پلاگینی نصب کردید که تداخل داره دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 از کجا بفهمم کدوم پلاگینه که تداخل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست گلم پلاگین هایی رو که خودتون نصب کردید رو یکی یکی غیر فعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر