parvane 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام من یه سوالی داشتم و اوون اینکه کسی که جوملا کار کرده باشه کار با ورد پرس واسش آسونه و یا اینکه باید از صفر شروع کنه؟کلا ورد پرس آسونتره و یا جوملا؟ و اینکه برا چه سایتایی ورد پرس به درد می خوره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من کمی با وردپرس کار کردم و نظر من این هست که کار باهاش حدودا آسونتره اینجوری که من شنیذم وردپرس رو بیشتر برای وبلاگ ترجیح میدند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parvane 2 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من کمی با وردپرس کار کردم و نظر من این هست که کار باهاش حدودا آسونتره اینجوری که من شنیذم وردپرس رو بیشتر برای وبلاگ ترجیح میدند اگه کسی جوملا بلد باشه کار با ورد پرس براش آسونه ؟ از توی آموزش های اینترنت می شه یاد گرفت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من کمی با وردپرس کار کردم و نظر من این هست که کار باهاش حدودا آسونتره اینجوری که من شنیذم وردپرس رو بیشتر برای وبلاگ ترجیح میدند اگه کسی جوملا بلد باشه کار با ورد پرس براش آسونه ؟ از توی آموزش های اینترنت می شه یاد گرفت؟ بله احتمالا بتونه کار کنه بله آموزش هایی در این زمینه تو نت هست مثال سایت سایت1 سایت2 یه دونه از انجمن های پشتیبانی ورد پرس موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر