arashshiler 12 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان خیلی خیلی خوشحالم که باز تونستم به جومینا بیام یک ماهی هست فکر کنم نیومدم تیم جومینا رو بسیار دوست میدارم ایشالله لیاقت داشته باشیم در خدمتشون باشیم دلیل نیومدن هم اینه که از جوملا جدا شدم و روی اسکریپت کار میکنم دوستان یه اسکریپت هست عصبیم کرده فقط به کد css اش دسترسی دارم انگلیسی بود فارسیش کردم حالا این کادر بالا رو نمیدونم چیکارش کنم متن بالا سمت چپ هستش ایکون ها هم سمت راست میخام جاشون عوض بشه باهم حالا از چه کدی واسش استفاده کنم عکسشو میذارم ببینید دمو ندارم بذارم ببخشید عکسش یکم کیفیت نداره فدای همتون:x (6): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بهمن جان ، لطف کن یه دموی آنلاین بزار تا بهتر بتونیم کمک کنیم با یه عکس که نمیشه نظر داد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در مرداد 91 مصطفی جان دمو ندارم نوشتم که ..................... باشه پس این مطلب از یادت نره تا سایت رو اماده کنم بریزم روی هاست بعد بهت خبر میدم مرررررررررررسی فدات:x (6): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر