web developer 3 ارسال شده در مرداد 91 درود در قالب 2.5 که با آرتیستر زدم عنوان مطلب بر روی دکمه ادامه مطلب درج میشود. هیچ گزینه ای برای حذف عنوان از دکمه نیست. اگر در باکس متن ادامه مطلب چیزی بنویسید ابتدای متن عنوان مطلب نوشته می شود. چگونه میتوان این عنوان از دکمه را حذف کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام مدیریت مطالب -> دکمه تنظیمات -> سربرگ مقالات -> گزینه " نمایش عنوان همراه با ادامه مطلب " -> روی مخفی تنظیم شود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahmoud554 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام مدیریت مطالب -> دکمه تنظیمات -> سربرگ مقالات -> گزینه " نمایش عنوان همراه با ادامه مطلب " -> روی مخفی تنظیم شود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): [undefined=undefined]با سلام و احترام من هم مشکل آوردن عنوان در ادامه مطلب را دارم و وقتی دستور بالا انجام دادم هیچ گونه تغیری حاصل نشد و با زهم عنوان در ادامه مطلب می آید ممنون می شوم راهنمایی کنید با تشکر فراوان[/undefined] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دوست عزیز ، راهی که عرض کردم بصورت کلی میباشد و روی کلیه مطالب اعمال میشود میتوانید در تنظیمات هر مطلب نیز این مورد رو اعمال کنید شما تغییرات را ذخیره میکنید ؟ با قالب پیشفرض جوملا نیز تست کنید کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر