m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من وقتی میخوام تو قسمت آواتار کامپوننت cb عکس آپلود کنم این ارور رو میده مشکی چیه؟ Error occurred during the moving of the uploaded file. Method: Move نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 سطح دسترسی های فولدر ها رو بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 درست شد الان وقتی آواتار انتخاب میکنیم باید منتظر تایید مدیر باشه هر چی گشتم نتونستم درستش کنم از کجا باید این مشکل حل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز نمیشه که کاربر هر تصویری دوست داره قرار بده که!!! بهرحال در تنظیمات، قسمت نظام دهنده، گزینه "تصويرها بايد تاييد شوند" را برابر خیر قرار دهید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این گزینه وجود نداره تو قسمت تنظیمات بعد خوب حالا که تایید میخواد مدیر از کجا باید تاییدش کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز حتما شما از یک ترجمه دیگر استفاده میکنید منوی سمت چپ منویی که مربوط به تصاویر هست!!! دیگه فارسی هست بعید است گزینه ها رو بررسی کرده باشید و پیدا نکرده باشید بیشتر دقت کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 لطفا مشخصات سایت را قرار بدین تا بتوانیم کمکتون کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 اطلاعات کاربری رو در اختیار هر کسی قرار ندید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر